Skip links

Love Raft

Streamingdienst Viaplay kondigt haar nieuwste lokale Viaplay Original-productie aan: Love Raft. In dit datingformat laten tien vrijgezelle mannen en vrouwen hun drukke, dagelijkse bestaan achter zich en dompelen zich, omgeven door de natuur, onder in een liefdesavontuur.

Ver weg van alle prikkels en hectiek, krijgen ze de ruimte om elkaar (en zichzelf) te leren kennen. Zullen de singles bewegend in de ongerepte natuur en slapend onder de sterrenhemel meer open staan voor de liefde? Love Raft is gebaseerd op het succesvolle Deense format Wild Love, geproduceerd door Story Productions. De Nederlandse versie wordt gemaakt door Vincent TV Producties.

Tien singles ontmoeten elkaar voor het eerst op een prachtige plek in de natuur en worden aan elkaar gekoppeld door een professionele matchmaker. De kersverse stellen bouwen samen een vlot, waarmee ze vervolgens de rivier afzakken. Ver weg van alle prikkels en hectiek komt er letterlijk én figuurlijk ruimte vrij om erachter te komen of er sprake is van liefde. Aan het einde van iedere dag ontmoeten de koppels elkaar aan de oevers van de rivier en slapen onder de sterrenhemel. Kan de natuur deze singles helpen bij het vinden van de ware liefde?

Nieuwe vorm van dating-reality
Daten wordt tegenwoordig vaak als een stressvolle, onprettige ervaring gezien. De meeste singles ontmoeten elkaar online via datingapps en spreken af in drukke bars of op festivals. De natuur helpt mensen te ontspannen, dus wat zou er gebeuren als singles gaan daten in de natuur, ver weg van alle prikkels en hectiek? Hebben zij dan meer kans om liefde te vinden? Love Raft steekt dating-reality, momenteel het populairste tv-genre van Nederland, in een compleet nieuw én verrassend jasje.

Viaplay Originals
Sinds 1 maart is Viaplay beschikbaar in Nederland met als belangrijk speerpunt het creëren van lokale content. Dragons’ Den, de wereldwijd succesvolle show die ondernemers de kans geeft om hun zakelijke ideeën te pitchen aan een panel van investeerders, is als eerste originele productie in Nederland te zien op Viaplay. Later dit jaar volgen Celebrity Masterchef en Powervrouwen.

This website uses cookies to improve your web experience.